Ko jednom spremi ovaj ručak poželeće ponovo: Nema čoveka koji može da odoli ovim slasnim zalogajima
Foto: Juliane Sonntag / imago stock&people / Profimedia

prijatno

Ko jednom spremi ovaj ručak poželeće ponovo: Nema čoveka koji može da odoli ovim slasnim zalogajima

Vaša porodica će uživati u ovom ručku

Objavljeno:

Podvarak pruža bezbroj mogućnosti – možete ga pripremiti sa različitim vrstama mesa ili čak u vegetarijanskoj verziji, sa ribom, od kiselog ili svežeg kupusa, sa dodatkom paradajz pirea, ajvara ili bez njih.

Sastojci (za 4 osobe)

  • 1 kg iseckanog kiselog kupusa
  • 200 g iseckanog crnog luka
  • 1 kašika bibera
  • 1 kašika mešavine začina
  • 1 kg dimljenog šarana

Način pripreme

Kiseli kupus se dinsta zajedno sa začinima na umerenoj vatri, a zatim se preruči u zemljanu posudu.

Na dinstani kupus se stavi dimljeni šaran i peče se u rerni oko 20 minuta.

Bonus video:

01:00

Vojvođanski kare kao predlog za ručak

(Espreso/Krstarica/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.